• Sti mellem skov og mark

Praktiske overvejelser

Varighed og hyppighed af behandling

Min erfaring er, at en behandling skal være på minimum 30 minutter og meget gerne 1 time for at man får et tilfredsstillende udbytte. Behandlingen kan tilbydes hver 14. dag, en gang om måneden eller efter nærmere aftale. Det er op til dig og dine medarbejdere.

Forskellige betalingsmodeller

I nogle virksomheder betaler virksomheden det hele, det vil sige både selve behandlingen og den tid, medarbejderen bruger på den af sin arbejdstid. I andre virksomheder betaler medarbejderene selv en del af behandlingen, resten betaler virksomheden eventuelt sammen med den tid, der bruges på behandlingen. Andre steder er det gratis for medarbejderen, men til gengæld sker behandlingen i deres fritid. Der findes mange muligheder for at lave en god ordning.

Hvor foregår behandlingen?

Ønsker I behandling på arbejdspladsen kræver det, at I har mulighed for at stille et passende lokale til rådighed. Da medbringer jeg massagebriks, lagner, tæpper med mere. Hvis behandlingen skal foregå på virksomheden er minimum pr. gang 3 timers behandling i alt.

Det er også muligt at medarbejderne kommer i min klinik. Her vælger den enkelte selv, hvornår det passer.

Ring og få et tilbud

Ring og hør nærmere om, hvordan vi kan sætte et tilbud sammen, der passer lige nøjagtig til jeres behov og ønsker. Du kan læse om priser på de forskellige behandlingsformer og praktiske forhold under ‘Priser og praktisk