• Sti mellem skov og mark

Sunde medarbejdere

Sunde og raske medarbejdere er en god forretning

Medarbejdere, der ikke er belastede af unødig smerte, stress eller spændingstilstande i kroppen eller sindet, vil typisk have overskud til andet og mere end dem selv og deres egne behov. Oplever de oven i, at deres indsats bliver værdsat, ved at deres arbejdsplads viser en fortsat interesse i at bidrage til deres helbred og trivsel, vil deres personlig overskud og motivation yderligere kunne blive styrket og derigennem deres deres engagement og indsats.

Sunde medarbejdere, der oplever velvære i krop og sind, er en uvurderlig og afgørende ressource for enhver virksomheden, der ønsker at gøre et godt stykke arbejde og stå godt på markedet.

Sådanne medarbejdere er sværere at konkurrere med, netop fordi de har mindre sygefravær, er mere tilstede og nærværende og giver en bedre service. De er gladere, hurtigere, mere tålmodige, kreative, arbejdsomme og bedre til at finde løsninger. Er der blot nogle enkelte af medarbejderne i afdelingen eller virksomheden, der har et sådant overskud, kan de smitte af på alle andre og dermed skabe et bedre arbejdsmiljø og i sidste ende bedre resultater.

Investering i dine medarbejderes trivsel

At investere i dine medarbejderes trivsel og velbefindende kan med andre ord være noget af det vigtigste, du kan gøre for at bringe din virksomhed ind i en positiv udvikling eller understøtte og vedligeholde en allerede god proces. Forestil dig hvordan din virksomhed kunne trives og udvikle sig, hvis alle medarbejderne havde mere overskud og oplevede større fysisk og psykisk velvære.

Et tilbud om kropsterapi til dine medarbejdere, eventuelt kombineret med afklarende samtaler eller samtaleterapi, er et betydningsfuldt skridt i den retning, og ikke kun til at afhjælpe aktuelle problemer som fx stress men også som forebyggelse.