Anbefalinger fra klienter

Anbefalinger fra klienter, der har gået i samtaleforløb

Fyring

”Jeg kontaktede Anne Ræbild, da jeg på grund af en organisationsændring til min store overraskelse blev fyret fra et job, som jeg var glad for. Anne var god til at stille de rigtige spørgsmål, og hun kunne også konkludere på vores samtaler. Hun kunne få mig til at få øje på nye spændende muligheder, og være bevidst om mine kompetencer. Hun er en væsentlig årsag til, at jeg hurtigt kom på benene igen efter fyringen fra et job, og også fandt et godt ny job.” – Ole, 59 år, Århus

Fyring og skilsmisse

“Jeg var midt i en omstilling efter en fyring og et nyt forhold efter en skilsmisse. Jeg havde behov for en god sparringspartner, som kunne lytte til det, jeg sagde, og alt det jeg ikke fik sat ord på. Anne var formidabel til at lytte aktivt og opsummere mine tanker og følelser, så jeg helle tiden blev holdt på sporet i min omstillingsproces. Det gav mig altid stærke refleksioner og fik mig gjort mere og mere skarp på mine ønsker og behov. Jeg kan absolut anbefale Anne til alle dem, som vil have en seriøs sparringspartner.” – Anders, 51 år, Horsens

Sygdom, livskrise og belastningsreaktion

”Efter et længerevarende, turbulent og omfattende sygdomsforløb, der påvirkede min personlighed, livsstil og ikke mindst karriere, kom jeg i kontakt med Anne. Anne har en særlig evne til at lytte, rumme og komme med feedback, der ud over at give anledning til gode refleksioner, også støtter bearbejdningsprocessen positivt. Anne er ikke en typisk klinisk psykolog – hun har øje for det hele menneske, er opmærksom på sammenhæng mellem krop og psyke, og det har gjort en kæmpe forskel for mig. Anne er imødekommende og skaber straks fortrolighed og trygge rammer, hvilket er afgørende, når man skal arbejde med sig selv og have modet til at åbne op. Det er uden tvivl hendes fortjeneste, at jeg føler, at jeg er kommet styrket ud af det, jeg selv oplever som mit livs krise. Hun har ikke blot styrket mig, men også givet mig værktøjer således, at jeg er bedre rustet i fremtiden.” – Pia, 43 år, Vejen

Tab af ægtefælle

“Jeg kom til Anne, da jeg stod i mit liv største krise. Anne var fra starten forstående og lyttende. Hun kunne rumme mine voldsomme følelser og gav mig mange brugbare værktøjer til at bearbejde min krise. Hun hjalp mig til at opbygge en ny form for selvtillid, så jeg kunne tror på egne evner til at komme videre. Jeg vil anbefale Anne, hun gør en forskel i mit liv.” – Gitte Kristiansen, 39 år

Depression

“Efter en længere periode med stress og utilfredshed med flere forhold i mit liv, blev jeg ramt af en depression og kontaktede Anne. I starten troede jeg, at et par samtaler kunne klare det – jeg skulle egentlig bare tage mig sammen. Således gik de første samtaler meget på at finde tålmodighed og acceptere, at det tager tid at komme sig efter en depression. Da jeg forstod og accepterede det, kunne Anne hjælpe konstruktivt til, at jeg fik de nødvendige redskaber til at komme igang med et langt sejt træk. I dag har jeg det godt og er blevet langt klogere på de signaler, jeg skal være opmærksom på.” – Anders Christensen, 46 år

Stress

“Jeg fik i efteråret 2016 et sammenbrud på grund af stress og blev sygemeldt. Jeg var ramt af travlhed på arbejdet og store udfordringer i privatlivet. Det blev for meget. Gennem et samtaleforløb hos Anne, fik jeg de værktøjer og den selvindsigt, der var nødvendig for at komme ovenpå igen. Jeg er blevet styrket i min tilgang til dagligdagen, og jeg har fået det gode humør tilbage. Travlheden på arbejdet og udfordringer i hverdagen er der stadig, men på grund af de ting, jeg har lært af Anne, er jeg nu i stand til at tackle dem.” – Ole Mathiesen, 46 år