Anne Ræbild

Lidt om hvem Anne Ræbild er

Jeg er født i Århus i 1976.

Min vej gennem psykologiens verden

Så længe jeg kan huske, har jeg været optaget af psykologi og siden kom også en interesse for filosofi og åndsvidenskab. Disse interesser har betydet, at jeg i 2004 blev uddannet psykolog ved Århus Universitet og fik arbejde i en Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i 2005. Siden har jeg arbejdet i et Psykoterapeutisk Ambulatorium med terapeutisk behandling af mennesker med forskellige personlighedsforstyrrelser, skizofreni og angst og har opnået autorisation som psykolog af Psykolognævnet under Socialministeriet. Efterfølgende har jeg arbejdet i TUBA med Terapi og rådgivning af Unge mellem 14-35 år, der er Børn af Alkoholmisbrugere. Senest har jeg arbejdet ved Palliativt Team Vejle med samtaleforløb med og undervisning af kræftpatienter samt deres pårørende og efterlevende. Sideløbende med mine ansættelsesforløb har jeg de sidste 5 år arbejdet som privatpraktiserende psykolog på deltid og det er nu blevet til fuld tid.

Gennem integration af kroppens verden

Min drøm har altid været at støtte mennesker i at blive klogere på sig selv og slippe uhensigtsmæssige tanker, følelser og mønstre gennem samtale. Under mit studium gik det op for mig, hvor vigtig en del kroppen er i dette arbejde, da traumer sætter sig i kroppen og hindrer dens energi i at flyde frit. Jeg tog derfor sideløbende forskellige kropsterapeutiske uddannelser. At inddrage kroppen i arbejdet med den psykiske side af tilværelsen er derfor vigtig og naturlig i mine øjne, hvad end det er som direkte fysisk behandling eller en opmærksomhed omkring, hvad der sker her og nu i kroppen i form af følelser og fornemmelser under den terapeutiske samtale.

Fortsat faglig udvikling

Siden jeg blev færdiguddannet, har jeg modtaget løbende supervision hos autoriserede psykologer og deltaget i flere forskellige fagrelevante kurser og uddannelser for at få inspiration og for at sikre kvaliteten af mit arbejde. De sidste 8 år har jeg været særligt optaget af mindfulness og meditation og har fulgt uddannelser både i Danmark, Italien og Indien, der bygger på disse elementer. Jeg vælger desuden jævnligt at gå i egenterapi som en del af min fortsatte faglige og personlige udvikling.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening. Det betyder blandt andet, at jeg har tavshedspligt og at du er sikret, at jeg arbejder under fastlagte etiske regler.

Medlem af Dansk Psykolog Forening
Medlem af Dansk Psykolog Forening

Anne Ræbild
Autoriseret psykolog og Kropsterapeut
Katrinelund 26
7120 Vejle Øst

Sasik-the-guardian

“The Guardian” af Beata Sasik

“There is af crack in everything
– that’s how the light gets in”
– Leonard Cohen