Terapeutisk healing

Hvad er terapeutisk healing?

At heale betyder at helbrede ved hjælp af energi og bevidsthed. Healing støtter med andre ord kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv, og giver på én gang liv og ro til både krop og sjæl ved at forløse fysiske og psykiske blokeringer, afbalancere kroppens energiflow og genoprette balancen mellem den fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige del af dig.

Healing kan indebære helbredelse, men ikke nødvendigvis i betydningen, at man ”kommer af med” sygdomme eller symptomer. Healing betegner processen af at blive hel. Dette betyder, at healing kan være en læreproces, hvor du lærer dig selv at kende i dybden, så du får adgang til at bruge dine særlige kvaliteter bedst muligt til gavn for dig selv og andre.

Hvad hjælper terapeutisk healing på?

Den form af healing, jeg arbejder med, sker gennem nærvær i hjertet og en dyb accept af det, som er. Den vækker din kreative og intuitive intelligens og forbinder dig med din essentielle natur og dine indre kilder af energi, der hjælper dig til at leve og udtrykke dig, som den du virkelig er.

Den forbinder dig med den universelle kraft i dig og genopretter det naturlige flow og balance i dit energisystem. Dertil bringer den energi, vitalitet, balance, harmoni og klarhed ind i alle aspekter af dit liv som for eksempel den måde, hvorpå du relaterer dig til andre mennesker, dit arbejde, din familie, beslutninger du skal træffe og dit hjem.

Hvordan virker terapeutisk healing?

Healing sætter til tider gang i en klar og tydelig proces og mærkbare forandringer. Andre gange er processen mindre tydelig og udvikler sig over tid.

Efter en healing kan du føle dig opløftet og med forøget energi og glæde. Det kan også hænde, at du for en kortere periode føler dig usædvanlig træt, og måske mærker smerter eller andre symptomer tydeligere, som trænger til at få bevidst opmærksomhed. Du kan opleve et behov for at være lidt alene, hvile, gå en tur eller på anden måde være nærværende med dig selv.

“Take the first step in faith.
You don’t have to see the whole staircase,
just take the first steps”
– Martin Luther King