Kontakt

Ring eller skriv til Anne – 22 14 12 03

Telefon

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til samtaleforløb eller behandlingsformer, ønsker en fortrolig og uforpligtende samtale eller for at bestille tid.

Du kan træffe mig på telefon: 22 14 12 03

Jeg træffes almindeligvis bedst mandag-fredag kl. 8-18, men du er altid velkommen til indtale eller skrive en besked på telefon 22 14 12 03, så vender jeg tilbage, så hurtigt jeg kan.
At lægge en besked er i det hele taget den sikreste måde at få kontakt, da jeg ofte er optaget af klienter i løbet af dagen.

Adresse og parkering

Psykolog Anne Ræbild
Katrinelund 26
7120 Vejle Øst

Min klinik ligger ca 4 km fra motorvejen og ca 1,5 km’s gang fra busrute 4’s nærmeste stoppested på Storager ved Smalager.

Vejen Katrinelund er stadig meget ny, hvilket betyder, at mange GPS’erendnuu ikke kan finde den. (Pas på at du ikke kommer til at vælge Kathrinelund 7300 Jelling)

Jeg har fundet to løsninger:

1. Den ene er at downloade Google Maps eller Kraks navigator. De kan finde derud.

2. Den anden er at køre efter FRYDENLUND (et hvilket som helst nummer), 7120 VEJLE ØST. I stedet for at dreje fra Juulsbjergvej ned ad Frydenlund, drejer du ned ad den vej, der munder ud skråt overfor på den anden side af Juulsbjergvej. Dette er Katrinelund og det står på et stort skilt ved vejens udmunding.

På Katrinelund drejer du til højre, når du kommer til den første vej med gule huse.
Der kan parkeres lige ved siden af huset eller i indkørslen, blot vil jeg bede dig undgå at køre på flisegangen i midten af indkørslen.
Indgangen er den sorte dør til venstre.

Kort til Psykolog Anne Ræbild

Send en besked