Kombination af samtaleterapi og kropsterapi

Ring eller skriv til Anne – 22 14 12 03

Samspil mellem krop og sind

Alt hvad vi oplever i livet – inklusiv vores måde at tænke om og forholde os til det på – bliver lagret i kroppen. Psykiske konflikter, negative følelser, traumer og forskellige oplevelser kan sætte sig som fysiske blokeringer i kroppen, og på sigt udvikle sig til spændinger, smerte og ubehag i kroppen.

Ønsker vi virkelig at arbejde i dybden med nogle af de oplevelser eller mønstre, vi kæmper med i livet, som følgevirkninger af fx stress, sorg, mere eller mindre hensigtsmæssige adfærdsmønstre og reaktionsmåder, vil en kombination af samtale- og kropsterapi ofte kunne bringe os længst.

På de følgende sider kan du læse mere om den “Terapi for krop, sind og ånd”, som jeg er blevet opfordret af mine klienter til at udvikle, hvor der er tid til at skabe et særligt rum af nærvær med processen og heling på flere niveauer.

På de øvrige sider kan du læse mere grundlæggende om, hvor mit fokus ligger i mit arbejde som psykolog og kropsterapeut, lidt om hvem jeg er, min baggrund som psykolog og kropsterapeut og praktiske forhold.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker en fortrolig og uforpligtende samtale om, hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig, eller for at bestille tid.

Send en besked