Kropsterapi

Ring eller skriv til Anne – 22 14 12 03

Forskellige tilgange til kropsterapi

Der kan være mange grunde til at opsøge en kropsterapeut. Oftest udspringer de af, at vi oplever smerte, spændinger, stress eller ubehag i kroppen eller at vi har en oplevelse af, at noget ikke fungerer ordentligt, som vi gerne vil af med. Afhængig af hvilken kropsterapeut og terapiform vi vælger, vil vi møde forskellige tilgange til at nå vores mål.

Som kropsterapeut arbejder jeg med kranio sakral terapi, organmassage, bindevævsmassage, tensegrity og terapeutisk healing. Min tilgang til arbejdet med kroppen er at fremme en oplevelse af velvære og indre ro, der kan støtte dig i at komme i kontakt og balance med dit inderste væsen, for der igennem at bringe et større nærvær, en dybere forståelse og en dybere følt glæde ind i dit liv.

Hvordan kan kropsterapi hjælpe?

Når vi slipper gamle spændinger og modstand i kroppen, opnår vi samtidig en større balance med os selv både fysisk, psykisk og åndeligt. Derved kan vi begynde at skabe forandringer i vores liv, så vi bliver i stand til at leve det liv, vi inderst inde ønsker og tror på til glæde og tilfredshed for os selv og andre.

På de følgende sider kan du få et indblik i de forskellige behandlingsformer, jeg kan tilbyde dig, samt få en fornemmelse af, om jeg som behandler kan være en støtte for dig på din vej.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker en fortrolig og uforpligtende samtale om, hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig, eller for at bestille tid.

Send en besked